top of page
Car Dashboard Controls

OSLO AC SERVICE OG GASS

Bestill ac service og gass online med oss ​​for lav pris fra kr 1690 for alle merker

Vi tar avtaler fra mandag til lørdag fra 9:00 til 17:00.

Gratis avbestilling ved bestilling!

Godkjent bilverksted_transparent.gif

Informasjon og bestilling AC Service og gass med SDV Oslo AS

SDV Oslo AS er spesialisert på AC service og klimakontroll av personbiler. En god fungerende AC gir kald indre temperatur på bilen og i vinterduggfri synlighet. For å opprettholde integritet pluss funksjonalitet i bilens klimaanlegg og for å unngå skader på grunn av dårlig smøring, er det viktig at du regelmessig vedlikeholder enheten.

Når trenger jeg å gjøre AC Service og gass på bilen min
  • På grunn av ekstreme endringer i det norske været anbefaler vi at du utfører AC service annethvert år.

  • hvert par år mister bilen i bilen 20 til 30 prosent av refegerasjonsgassen. Derfor anbefales det av bilfabrikanter og SDV Oslo AS at du betjener klimaanlegget hvert annet år.

Hvorfor trenger jeg å betjene min bil AC Service og gass?
  • Klimaanlegg forbedrer komfort og sikkerhet ved kjøring. Kjørekomfort, egnet temperatur og fuktighet påvirker føreren. Daglig klimaanlegg er enkel og problemfri, men AC-systemet krever regelmessig vedlikehold for å betjene pålitelig og effektivt

  • AC-systemet er utformet for å redusere og eliminere effekten av fuktighet og varme mens du rengjør det indre av bilen. AC-systemet I bilen er et lukket system hvor kjølemediet sirkulerer med kompressoren på samme måte som kjøleskapet hjemme. AC produserer ikke kaldt, men transporterer varme inne i bilen til utsiden.

  • Etter hvert som mengden kjølemiddel reduseres, går kompressoren oftere, noe som resulterer i økt drivstofforbruk. Systemer med dårlig funksjon trekker også mer motoreffekt.

Hva er inkludert i AC Service og gass fra SDV Oslo AS
  • Tapping, vakuumering og fylling av AC system

Tidsplan Service
Bestill AC Service og gass på nett fra 1690kr eller kontakt oss
bottom of page