OSLO EU Kontroll

Bestill eu kontroll online med oss ​​for  faste kostnader av kr 890

Vi tar avtaler fra mandag til lørdag fra 9:00 til 18:00.

Gratis avbestilling ved bestilling!

Godkjent mcverksted_transparent.gif

Det er din plikt til å ha ditt kjøretøy sjekket for Oslo EU Kontroll og begjæret intervaller fra Statens vegvesen. Målet med det er å ha forsikret og miljø- vennlig kjøretøy på veiene. For å forsikre at ditt transportmiddel er godkjent for kjøring gjennom målestokk er statens vegvesen og ikke minst, SDV Oslo AS har pålagt seg å behandle ditt kjøretøy.

SDV Oslo AS leverer EU-kontroll i Oslo og mer til spesialpris av  faste kostnader 890kr.

Når kan du ta EU-kontroll?

Hvor lang tid i forveien kan du ta EU-kontroll?

Så lenge kjøretøyet er godkjent innen fristen er det opp til deg hvor tidlig du ønsker å gjennomføre EU-kontrollen. Fristen er endelig, så beregn nok tid til å få gjennomført hovedkontroll, rette eventuelle mangler og få utført etterkontroll. Det gis som regel ikke utsettelse på fristen.

Rasjonell

Fleksibiliteten gjør at du kan gjennomføre kontrollen sommeren før, selv om kontrollfristen er på vinteren. Har du for eksempel en bil eller bobil som kun brukes om sommeren, eller du planlegger en lengre tur til utlandet, kan du ta EU-kontrollen når det passer deg.

Hvordan beregnes neste frist for kontroll?

Neste frist for EU-kontroll beregnes alltid ut fra dato for når du tok hovedkontrollen, og ikke for når du eventuelt tok etterkontroll. Tar du hovedkontrollen mindre enn to måneder før fristen din går ut, vil den opprinnelige fristen bli stående som utgangspunkt for neste EU-kontroll.

Hvem kan sjekke kjøretøyet ditt?

Sjekk i listen for hvor ofte ditt kjøretøy skal inn til kontroll.

Hvem kan sjekke kjøretøyet ditt?

Type kjøretøy

Kontrollintervall

Personbil (M1) med maks tillatt totalvekt 7500 kg, og varebil (N1)

Bilen må ha godkjent EU-kontroll innen fire år etter dato for førstegangsregistrering, og deretter senest hvert andre år.

Personbil (M1) med tillatt totalvekt over 7500 kg

Tilhengere med tillatt totalvekt over 3500 kg

Buss (M2 og M3)

Lastebil (N2 og N3)

Taxi

Ambulanse

Kjøretøyet må ha godkjent EU-kontroll innen ett år etter dato for førstegangsregistrering, og deretter senest hvert år.

Bevaringsverdig kjøretøy

Bevaringsverdig kjøretøy som er 30 år eller eldre og som er kontrollert og godkjent etter at kjøretøyet fylte 30 år, skal kontrolleres hvert femte år.

 

Bevaringsverdig kjøretøy som er 50 år eller eldre og som er kontrollert og godkjent etter at kjøretøyet fylte 50 år, blir fritatt for EU-kontroll.

Bestill EU Kontroll på nett faste kostnader 890kr eller kontakt oss